<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=89358" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Президентът ...

Любо Пенев: Всеки си прави каквото си иска, възстановете “Господари на ефира” (видео)

17 Май 2021
0 12663

В последните дни старши-треньорът на ЦСКА-София Любо Пенев взе повод от отменения мач на неговия тим срещу ЦСКА 1948 и коментира неразбориите в българския футбол, които продължават да тровят клубния, което се отразява на националния.

Ел Голеадор даде висока оценка за предаването „Господари на ефира“ и намекна, че трябва да има повече такива предавания.

Не го казваме, за да се изтъкнем, а просто за да отбележим колко е важна активнатата и свободна „четвърта власт“, нещо което самият Пенев каза директно.

Оттеглянето на оставката на Боби Михайлов, дори не като административен ход, а като знак към обществото показва, че много хора не са готови за промяна и ако не спрат, то поне много ще забавят така необходимите промени.

А БФС винаги е била организация много ярък умален модел на държавата ни.

В крайна сметка да изгрев можем да си говорим за видими резултати, успехи, нова инфраструктура, но хората не са глупави и виждат… виждат и „ремонта на ремонта“, виждат и ежедневната корупция на всички етажи, виждат и как националният ни отбор по футбол вече се бори да не е последен в квалификационните си групи.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции