<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=63407" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Медикаментът...

Мадона обяви, че е преболедувала коронавируса в края на последното си турне (снимки и видео)

07 Май 2020
0 1439

Мадона смята, че се е заразила с коронавирус в заключителния етап на турнето си “Madame X Tour”, пише Independent. Певицата и част от екипа са се почувствали зле непосредствено след концерта в Париж по-рано тази година.

Мадона обяви, че е преболедувала  коронавируса в края на последното си турне  (снимки и видео)

В публикация в Instagram за това как е помогнала да събере пари за разработването на ваксина, Мадона каза на феновете си, че е тествана положително за анти-тела, което означава, че е боледувала от вируса. Тя написа: „Благодарна съм, че мога да бъда част от подкрепата за изследвания в търсене на лекарство срещу Covid-19!!”

Мадона обяви, че е преболедувала  коронавируса в края на последното си турне  (снимки и видео)

„И, за да изясня нещата за хората, които предпочитат да се доверяват на сензационните заглавия, пред това сами да си проучват нещата, ще кажа, че вече не съм болна!”, добавя поп-звездата.

„Всички мислехме, че имаме много лош грип. Слава Богу, че сега всички сме живи и здрави. Надявам се, че това изяснява нещата за всички работници по сцената! Знанието е сила!”

Мадона дари 1 млн. долара за откриване на лекарство срещу коронавируса

Изявлението на Мадона идва след като тя се е подложила на тестове за коронавирус миналата седмица и резултатите са били отрицателни.

Фенка съди Мадона заради закъснение за концерти

„Получих резултата на следващия ден”, заяви в Instagram 61-годишната поп певица. „И установих, че имам антитела, така че утре възнамерявам да се отправя на едно дълго пътуване с кола и ще спусна прозорците, за да вдишам смело въздуха на Covid-19.”

Мадона обяви, че е преболедувала  коронавируса в края на последното си турне  (снимки и видео)

Източник: Independent

Видео: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции