<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=96191" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия обвини ...

Маратонец събори бутилките с вода на съперниците си, запазвайки само една за себе си (видео)

09 Август 2021
0 2114

Френския маратонец Морхад Амбуни предизвика скандал по време на олимпийското бягане, след като събори цялата редица с бутилки минерална вода пред съперниците си, за да вземе последното останало за себе си, пише 9gag.

За щастие на жадните бегачи обаче, малко по-напред имало още една масичка с вода за тях.

По време на маратона състезателят на Франция приближава масичката с наредени шишета с вода и уж случайно събаря с ръка цялата редица преди да успее да хване последното, за да отпие.

Правило в състезанията на дълги разстояния е за маратонците да има предвидени напитки, от които те отпиват по време на самото бягане.

Маратонец събори бутилките с вода на съперниците си, запазвайки само една за себе си (видео)

Проявата на французина достигна до масовата публика благодарение на 8-секунден клип, разпространен в Twitter и YouTube, който отразява момента на забавен каданс.

Реакцията на мнозина бе отрицателна към Амбуни, тъй като в нея хората видяха злонамереност към конкурентите му. Намериха се обаче и такива, които да го защитят с тезата, че е много трудно да уловиш в ръка бутилка с вода, докато бягаш.

Вижте инцидента с очите си и преценете сами!

Източник: 9gag

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции