<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=36492" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Епизод поред...

Мегз разказа подробности около катастрофата, която преживя

10 Април 2019
0 2806

Дизайнерката МЕГЗ сподели в Инстаграма какво мисли, че е истината за сполетялата я катастрофа. Каканашева е категорична, че това е обикновено ПТП, а не кърваво меле както писаха някои медии.

 

 

Тя изясни и обстоятелствата около отнетата ѝ книжка: "Не е вярно, че съм изтърпявала административно наказание. Факт е книжката ми беше отнета, но съм си изтърпяла наказанието преди 6 месеца – затова и не е сезирана прокуратурата и не съм задържана". 

 

От КАТ Пловдив информираха, че действително дизайнерката е била с отнета книжка през август месец миналата година. Наказанието е било за превишена скорост и е било за 3 месеца като е изтекло през октомври месец – миналата година. Към момента на ПТП-то МЕГЗ е била без книжка, но не е била в период на наказание. Вчера сутринта в 11:20 ч. МЕГЗ е заплатила наложените ѝ актове и е получила книжката си от КАТ Пловдив.

 

Другите двама участници в катастрофата – 74 годишен мъж и 71 годишна жена са били прегледани повторно, но няма данни за счупвания или каквито и да е вътрешни фрактури. Лично бащата на МЕГЗ е закарал до болницата и е съдействал на двамата пенсионери, които според официално вписаната в полицейския доклад медицинска експертиза нямат никакви телесни повреди. 

 

Младата дизайнерка призова феновете си да бъдат малко по-толерантни към нея. Ето какво написа тя:

 

"Нямаше да коментирам темата, но просто писаниците са ужасни и няма как да не кажа нещо. Вижте, не е имало кърваво меле, не е имало ранени, пострадали. Няма жертви. Нали? Това е най-обикновено ПТП, което както на мене, така може да се случи и на някой от вас. Това, че аз съм известна не означава, че изведнъж пак трябва да бъде изсипана върху мене цялата помия на света. Другото, което е – не е вярно, че съм била в административно нарушение. Вярно е, факт е нали, че съм била без книжка, но аз съм си изтърпяла административното нарушение преди около шест месеца. Именно затова не съм задържана и случаят е третиран само като административно нарушение. Вижте хора, това, че съм известна не е повод винаги най-малкото нещо, което направя да бъде третирано като най-голямото криминално престъпление. Моля ви, наистина, бъдете малко по-толерантни. Защото и аз съм човек, и аз правя грешки. Просто когато аз направя грешки те се гледат с огромна лупа и винаги се преувеличават толкова много. Това е".

 

Източник: Novini.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции