<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=77565" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Картичките н...

“Мис България 2020”: Не очаквах такава негативна вълна към мен! (видео)

09 Ноември 2020
0 48757

„Много съм развълнувана и щастлива. За себе си мога да кажа, че се занимавам с мода от много години. Явявала съм се и на други конкурси. Реших да се кандидатирам и за този, за да не изпускам възможността”. Това сподели в предаването “Тази сутрин” по NOVA новата „Мис България 2020” Венцислава Тафкова.

Какво трябва да притежавате, за да се запишете за конкурса “Мис България”

По повод на нападките срещу нея тя заяви: “Много бързо и не очаквах такава вълна и негативна, нали… да има.” Според нея в България е тенденция през последните години да се критикуват красивите жени.

„Не знам защо ме нападат, явно е тенденция. Нямам корекции, освен на устните. На 20 години смятам, че не е нужно да си правя. Не съм против тях, ако са в някакви граници”, добави Тафкова.

&#8220;Мис България 2020&#8221;: Не очаквах такава негативна вълна към мен! (видео)
Снимка: Стопкадър “Тази сутрин”, Нова телевизия

Каузата за превенция тормоза над деца е тази, която тя иска да популяризира чрез титлата си. Агресията между тях си обяснява с това, че злобата е обхванала дори най-малките.

„Защитавала съм такива деца, затова и не съм била харесвана от учителите. Била съм бунтар и съм заставала зад правдата”, сподели още „Мис България”.

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции