<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=64391" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Проф. Кантард...

Младежи симулират гимнастика пред полицай, за да прикрият, че не спазват социална дистанция (видео и снимки)

19 Май 2020
0 1483

Видео, споделено в Twitter ни показва несръчен опит на млади мъже да се престорят, че правят групова гимнастика пред погледа на полицай, който забелязъл, че си говорят пред супермаркет в Бирмингам, Англия, вместо да спазват социалната дистанция, пише DailyMail.

Докато полицаят приближавал групата от 18 мъже, от нея започнал да се чува глас, който нарежда: „Хайде всички, коленете горе!” и „Скачайте, момчета!”

Младежи симулират  гимнастика пред полицай, за да прикрият, че не спазват социална дистанция (видео и снимки)

Мъжете последвали призива и започнали да правят звездни скокове и приклякания на един крак. Полицаят влязъл в редиците на физ-зарядката и започнал да се смее на опита на участниците да прикрият нарушаването на мерките срещу Covid-19.

Мъж се опитва да надхитри карантината, дегизиран като храст (видео и снимки)

Комичната сцена бе публикувана в Twitter и предизвика множество коментари, които оцениха чувството за хумор в нея. Но не всички бяха единодушни в оценките, че акцията е смешна.

Спасиха двама “ков-идиоти” при мащабна акция в открито море, опитали да се гмуркат за миди (снимки)

„Сърцето ми се къса като ги гледам и си мисля за медиците ни, които се борят на първа линия”, написа потребител. „Вие буквално им се присмивате в лицата за тяхната саможертва, след като правите подобни неща. Как не се срамувате да правите това?”

Младежи симулират  гимнастика пред полицай, за да прикрият, че не спазват социална дистанция (видео и снимки)

Източник: DailyMail

Видео и снимки: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции