<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=106736" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Премиерът на ...

ММА звездата Конър Макгрегър заяви, че всеки, когото е ударил, си го е заслужавал

07 Ноември 2021
0 391

Конър Макгрегър заяви в социалните мрежи, че не съжалява за нито един удар, който е нанесъл, защото всеки, когото е ударил, го е “заслужавал”.

Бившият шампион на UFC е нанесъл много удари в живота си – в и извън октагона – и наистина изглежда, че не съжалява за нито един от тях.

Италиански диджей обвини Конър Макгрегър, че го е ударил с юмрук в лицето по време на парти (снимка)

ММА звездата Конър Макгрегър заяви, че всеки, когото е ударил, си го е заслужавал

Оказва се обаче, че 33-годишният Конър е изтрил въпросния туит.

Припомняме, че боецът се призна за виновен за нападението на Дезмънд Кео през април 2019 г. в Мраморната арка в Дъблин. На охранителните камери се вижда как той удря 50-годишния мъж след отказ да му сипят уиски.

Макгрегър беше глобен с 1000 евро (869 паунда) за атаката, а в интервю за ESPN миналия август той се извини за действията си.

ММА звездата Конър Макгрегър заяви, че всеки, когото е ударил, си го е заслужавал

“Хората се опитват да ме примамват с разни неща. Аз рибата ли съм или съм китът? Трябва да съм спокоен, трябва да съм дзен. Трябва да давам пример”, каза ММА звездата тогава.

“Ще се изправя лице в лице с това. Няма да се крия. Сгреших. Това беше напълно неприемливо поведение за мъж в моето положение”, коментира в онзи момент Макгрегър.

Припомняме, че наскоро италиански дидджей се оплака, че е бил ударен от Конър Макгрегър в хотел в Рим. Това се е случило часове след кръщенето на сина на Макгрегър във Ватикана. Твърди се, че професионалният боец е счупил носа на мъжа, като го ударил с юмрук в лицето

Във видеото може да гледате как Конър МакГрегър се контузва тежко на ринга.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции