<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=36505" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъжът, заплашил Бойко Борисов във фейсбук, се бори за живота си след взрив на газова бутилка

10 Април 2019
0 812

47-годишният варненец Теодор Николов се бори за живота си с с изгаряния между 50 и 60%, след взрив на бутилка с битова газ, информира Dir.bg.

 

Той стана известен покрай публикуваната от него във фейсбук заплаха към премиера Борисов, направена със скъсани домашни чехли и пластмасова въздушна пушка. 

 

ЗАДЪРЖАХА МЪЖА, ЗАПЛАШИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК ДА ОТСТРЕЛЯ БОЙКО БОРИСОВ

 

"Теодор е в изкуствена кома. Така го държат и това ни казаха. Пострадал е от газова бутилка. Към момента не може да се каже дали е било битов инцидент, или има външна намеса. Сега важното е да се дари кръв. Всеки, който има желание, може да направи това. Важно е да се каже, че дарената кръв е за Теодор Чавдаров Николов. И е добре хората да са от региона на Варна, Шумен, Разград и т-н., защото било град за град или за близък такъв", обясни приятел на пострадалия.

 

По непотвърдена информация инцидентът е станал тази сутрин преди 8:00 часа в апартамент на ул. "Ген Попов" 21 във Варна.

 

На 1 април стана ясно, че Районната прокуратура във Варна е образувала досъдебно производство срещу него за закана с убийство към министър-председателя Бойко Борисов. Извършено е претърсване в дома му и е разпитана приятелката му, която е разказала, че тя е заснела клипа със заканата.

 

Източник: Dir.bg

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции