<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=77055" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена чака лин...

Мъж протестира без вода и без храна от седмици (РЕПОРТАЖ)

02 Ноември 2020
0 1752

Скъпи приятели, вече повече от 110 дни продължават антиправителствените протести с искане за оставката на кабинета на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев. Ние от „Господарите“ ви срещнахме с много от лицата на протестите по време на многобройните ни live излъчвания от там.

“Отровното трио” прекратява всекидневните протести заради пандемията от Covid-19

Днес репортерката ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт ви срещат с Владимир Генов. Човек, решил, че ще протестира с продължителна гладна стачка. Повече от 46 денонощия той не е консумирал храна, а от 10 е и без вода. Въпреки че здравословното му състояние е влошено, той е решен да продължи протеста си, докато исканията му не бъдат изпълнени.

Откараха в болница гладуващия протестиращ пред ларгото

В интервюто пред нашата камера той разказа, че е уведомил всички институции за своя протест – Столична община, Министерски съвет, Парламента, Президентството и дори главния прокурор. До момента обаче нито една от тези институции не му е отговорила, затова продължава да протестира. Не иска хората да следват примера му и да поставят живота си в риск, но призовава всички, които не са доволни от системата, да протестират.

Искрено се надяваме да не се стигне до фатален край за Владимир Генов, а институциите най-после да му обърнат внимание.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции