<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57495" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мерят темпер...

Мъж се оплака, че със симптоми на натравяне е поставен под карантина за коронавирус в Бяла Слатина (видео)

10 Март 2020
0 13851

Млад мъж сподели видео от инфекциозното отделение на болницата в Бяла Слатина, където по думите му бил поставен под карантина за коронавирус в петък, без да има симптоми на грип или вирусно заболяване.

Първи два случая на коронавирус в България, чака се потвърждение от здравните власти (видео)

Във видеото, разпространено в понеделник във facebook, мъжът разказва, че бил прибран от специализиран екип от болницата в Козлодуй и откаран в тази в Бяла Слатина, където го поставили под карантина в инфекциозното отделение, без да го изследват и без да го лекуват от първоначалното му оплакване, а именно повръщане, заради предполагаемо хранително натравяне.

Мъж се оплака, че със симптоми на натравяне е поставен под карантина за коронавирус в Бяла Слатина (видео)

Мъжът престоява вече четвърти ден там при ужасни битови условия и при никаква медицинска грижа, освен всекидневната храна, която получава от сестрите на болницата.

„Държат ни буквално не като болни, не като изолирани, а като престъпници”, споделя той във видеото и допълва, че заедно с него в отделението е поставена под карантина и жена, която също няма видими симптоми на грип или вирусно заболяване.

И без коронавирус инфекциозните отделения у нас са пълни

„В бърза помощ в Козлодуй жената, дето ми взимаше тия сведения и неща, тя кашляше! Чакай бе, ти си със симптоми и кашляш пред мен, а аз здрав човек ме пращаш тука, след като идвам с оплаквания от повръщания, след като казвам, че най-вероятно съм се натровил. Вие не ме лекувате от натравянето! Ако бях умрял от натравяне тука, какво щеха да напишат? „Първия случай на коронавирус с умрял човек”, завършва разказа си мъжът.

Паметници с маски в София борят паниката от коронавируса (снимки)

Източник: facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции