<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57551" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-печелившите ютюбъри са деца, показа ново проучване (снимки)

10 Март 2020
0 694

За повечето от нас YouTube не е нищо повече от платформа за видеа, където понякога прекарваме твърде много време. За други обаче тя е източник на сериозни приходи.

Най-добрите ютюбъри печелят милиони долари годишно, като осемгодишният Райън Каджи оглавява класацията на 2019 г. с печалба от 26 милиона долара годишно, което е удивително.

Най-печелившите ютюбъри са деца, показа ново проучване (снимки)

Ново проучване на “CashLady” обаче разкри, че най-високите доходи за отделни видеа са на две деца – братята Влад и Никита.

Те са на шест и четири годишни и имат над 35 милиона абонати в своя YouTube канал, където споделят видеоклипове с ревюта на играчки.

Макар че това само по себе си е живота, за който всяко дете би мечтало, те също правят достатъчно пари, за да си купят всяка играчка, която евентуално биха могли да пожелаят – 312 000 долара за всяко видео, според “CashLady”.

Най-печелившите ютюбъри са деца, показа ново проучване (снимки)

Независимо от факта, че двамата братя печелят най-много от видеата си, Райън Каджи остава най-печелившият създател на съдържание в платформата.

Според Forbes, Райън, който има 24.2 милиона абонати в своя канал, е бил най-високо платеното лице на YouTube за втора поредна година през 2019 г., като годишните му приходи са се увеличили от 22 милиона долара през 2018 г. до 26 милиона през 2019 г.

Райън е от щата Тексас в САЩ и започнал YouTube кариерата си още когато бил на тригодишна възраст.

Най-печелившите ютюбъри са деца, показа ново проучване (снимки)

Вместо да се “пенсионира”, когато бил на 8 години, Райън развил канала си дори още повече, като в момента има своя собствена линия играчки, сериал в “Nickelodeon” и прави научни експерименти в канала си “Ryan’s Ryan ToysReview).

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции