<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60720" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Коронавирусъ...

Тото от “Скандау”: Най-трудно в „Като две капки вода” е, че няма публика (видео)

05 Април 2020
0 650

В третия лайв на „Като две капки вода”, Тото грабна първото място за вечерта с изпълнение на Shaggy и неговото „groove“ звучене, печелейки гласовете на журито и зрителите.

Днес той разказва за участието си в „Като две капки вода” пред зрителите на „Събуди се”.

„С женските образи – Мадона и Пинк, в шоуто беше ужасно. Лъчо всеки път се шегуваше с мен. Образите са тежки, особено на токчета. Най-трудното е, че няма публика в студиото. Имаме публика през телевизорите и се усеща присъствието на хората, но ние сме артисти, които се изразяваме пред публика. Когато даваш е нормално да ти се върне”, разказа Тото.

„В понеделник ми предстои Бекстрийт Бойс и това е най-тежкото, което трябва да правя. Всеки път се заричам, че следващия път ще се представя по-добре. Имам чувството, че вече се шегуват с мен на този бутон. Миналия път направих три образа, сега трябва да направя пет. Другия път какво ще ми се падне – норвежкият хор”, пошегува се Тото.

В петък Лъчо и Тото от “Скандау” изпяха виртуално новата си песен, която днес трябва да бъде пусната и в техния “YouTube” канал, като дуото отново ще има виртуален концерт на Гергьовден.

Източник: Новините на Нова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции