<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=74997" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цвети Пиронк...

Новак Джокович пак удари страничен съдия с топка в лицето, този път на “Ролан Гарос” (видео)

06 Октомври 2020
0 4159

Мъжкият номер 1 в тениса Новак Джокович без да иска удари страничен съдия в лицето… отново. Този път на френския “Ролан Гарос”, пише LadBible.

Инцидентът стана по време на мача с Каран Качанов в осминафиналния кръг от турнира, спечелен от сърбина с 6:4, 6:3 ,6:3. Победата осигури на Джокович директно участие на четвъртфинал за 11-ти път на “Ролан Гарос”.

След като запрати топката в челото на страничния съдия, Новак Джокович побърза да провери дали всичко е наред с официалния служител, изчервен и потънал в срам. Случката предизвика за него кошмарно дежа-вю от турнира “US Open”, игран миналия месец в Ню Йорк, в който тенисист номер 1 бе дисквалифициран от надпреварата заради удар с топката на съдия на линията.

Изхвърлиха Джокович от US Open, след като уцели с топка страничен съдия (видео и снимки)

“Боже мой, това беше мъчително дежа-вю”, сподели вчера веднага след играта 33-годишният Джокович. “Убеден съм, че немалко хора ще направят връзка със станалото в Ню Йорк преди седмици и ще произведат истории от това.”

Съдийката, ударена от Джокович, получи смъртни заплахи от фенове (снимки)

Дисквалификацията тогава сложи край на невероятната серия от 26 победи на сърбина, който към момента още няма загуба през 2020 г.

Тогава световният номер 1, настояваше, че е играл с топката неумишлено и дисквалификацирането му е прекалено сурово наказание за деянието.

Новак Джокович пак удари страничен съдия с топка в лицето, този път на &#8220;Ролан Гарос&#8221; (видео)

Джокович влезе в мрачна серия от подобни инциденти и единственото, с което намери да се оправдае бе, че през 15-годишната си кариера на големите турнири многократно е виждал подобни инциденти от други тенисисти и в това, според него, няма нищо толкова изключително.

Източник: LadBible

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции