<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=75248" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Българска ко...

Обраха луксозната резиденция на Кристиано Роналдо в Португалия

09 Октомври 2020
0 7144

Обраха луксозният дом на звездата на “Реал Мадрид” и настоящ играч на “Ювентус” Кристиано Роналдо, предаде bTV.

Седеметажното жилище се намира в родния град на португалската звезда Фунчал на остров Мадейра.

Португалското издание е “Диарио де Нотисиас” съобщава, че крадецът е влязъл през вратата на гаража, която е била оставена отворена от служител по поддръжката. Инцидентът е станал в сряда вечерта, докато Роналдо е играл за Португалия в контрола с Испания, завършила 0:0.

Обраха луксозната резиденция на Кристиано Роналдо в Португалия
Снимка: JuveFC

Кристиано Роналдо може да донесе купища милиони на Ювентус?

От дома са откраднати лични вещи на футболиста, включително и фланелка на “Юве” с автографи на негови съотборници.

От изданието поясняват, че крадецът е идентифициран след преглеждане на записите от видеокамерите. Той е известен на полицията, но все още се издирва. Не става ясно дали майката на футболиста Долорес и по-големият му брат Хуго, които живеят там, са били в къщата по време на грабежа.

Обраха луксозната резиденция на Кристиано Роналдо в Португалия
Снимка: Instagram

Бившият играч на “Реал” е купил сградата през 2015 и оттогава го е реновирал изцяло по свой вкус. Португалският дом на футболиста разполага с два басейна с олимпийски размери, единият от които е разположен на покрива на вилата. Има и две фитнес зали, както и футболно игрище, огромен гараж с пет паркоместа и собствен парк.

Нападателят прекара първата част от задължителната изолация в началото на пандемията на остров Мадейра, заедно с децата си и приятелката си Джорджина Родригес.

Видео: YouTube/ TheBestOf CR7

Снимка: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции