<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=64164" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Барон Мюнхау...

Отварят и фитнесите по нареждане на Борисов

15 Май 2020
0 2175

От следващата седмица ще отворят и фитнес залите по нареждане на премиера Бойко Борисов. Заповедта на здравния министър Кирил Ананиев влиза в сила от понеделник, 18 май, съобщава Нова.

Отварят и фитнесите  по нареждане на  Борисов

Любителите на фитнеса и другите тренировки на закрито ще могат да се завърнат в залите още от понеделник за първи път от въвеждането на забраната за посещения на масови мероприятия на закрито заради пандемията с коронавирус.

Фитнес залите и коронавируса: какви са рисковете при тренировка

Отварят и фитнесите  по нареждане на  Борисов

По-рано спортният министър Красен Кралев се срещна с представители на Българската асоциация за здраве и фитнес, за да обсъдят отварянето на залите. На срещата в Министерството на младежта и спорта се уточняваха детайлите и правилата, при които фитнес салоните ще заработят отново с оглед на безопасността на посетителите и спазването на противоепидемичните мерки.

Отварят и фитнесите  по нареждане на  Борисов

Бритни Спиърс е подпалила домашния си фитнес със свещи (видео и снимки)

В последните дни спортното министерство постепенно разреши подновяването на много спортни дейности, включително всякакъв аматьорски спорт на открито, както и започването на групови тренировки от страна на професионалните футболни отбори. Първенството ще стартира отново на 5 юни.

Отварят и фитнесите  по нареждане на  Борисов

Източник: Нова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции