<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=77150" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Всеки лимон ...

ПатрЕотично ни е около Хелоуин (Коментарът на “Господарите”)

03 Ноември 2020
0 1180

Скъпи приятели, в навечерието на Хелоуин ви попитахме дали сте за или против отбелязването на празника у нас.

Според нашата анкета едва 28% от отговорилите подкрепят празнуването на Хелоуин у нас, докато 72% са категорично против. По-интересни от реакциите винаги са коментарите, които събрахме в това видео.

Не разбираме как един празник, пренесен у нас за забавление на децата, води до по-голямо разделение между хората от вечното футболно дерби или от спор за политика.

Колкото до Деня на будителите, който отбелязахме в неделя, дано по-често се сещаме да сме будни и да сме патриоти, но истински. Патриотизмът, скъпи приятели, не трябва да е в омразата към един повод за детски усмивки, какъвто е Хелоуин. Не и в коментарите в социалната мрежа. Патриотизмът е да не си премълчваме за проблемите, а да караме институциите да работят. Да не си изхвърляме отпадъците си по улиците. Да не плащаме рушвети, за да минем тънко. Да гласуваме по съвест, а не срещу 50 лева и две кебапчета, за да ни благодарят после със стари килими, стари календари или просто така:

Хайде, със здраве и ако пък толкова не харесвате чуждото, трийте фейсбуците и чакам новите ви коментари по „Български пощи“.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Georgi Georgiev

    18 Ноември 2020

    Ехее, много добра логика! Ами като си против Хелоуин не може да си против правителството, така ли? Като гледам хората как си протестираха, явно хората са достатъчно активни и срещу правителството, и срещу Хелоуин. Яко сте се прегърнали с либералния интернационал...

Реакции