<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=99532" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Проф. Балтов ...

“Пирогов” заяви, че проф. Балтов е уволнен дисциплинарно, Стойчо Кацаров поиска да знае защо

13 Септември 2021
0 2187

 Проф. Балтов е дисциплинарно уволнен в качеството му на заемащ длъжността „лекар, ортопедия и травматология“ в Първа клиника по ортопедия и травматология, считано от вторник, 14 септември, съобщава bTV .

&#8220;Пирогов&#8221; заяви, че проф. Балтов е уволнен дисциплинарно, Стойчо Кацаров поиска да знае защо

Подробните мотиви за прекратяване на трудовото му правоотношение са изложени в заповедта, с която той бе запознат лично в присъствието на изпълнителния директор на болницата и която лекарят отказа да приеме.

Най-голямата спешна болница у нас посочи, че съгласно българското законодателство всяко лице, което счита, че правата му са нарушени, има възможност да ги защити по съдебен ред“.

В същото време от Министерството на здравеопазването съобщиха, че при тях не е постъпвала подобна информация. “Поради големия обществен интерес министърът на здравеопазването е поискал информация за случая от изпълнителния директор на болницата проф. Иван Поромански”, уточняват от ведомството.

По-рано самият Балтов обяви във „Фейсбук“, че е отстранен след 21 години работа в болницата.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции