<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57294" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Медицинските...

Побесняла жена разби с глава витрината на столичен магазин (видео)

07 Март 2020
0 2874

Жена разби с главата си витрината на столичен магазин и падна вътре. Инцидентът е станал на 4 март малко преди полунощ и е заснет от охранителни видеокамери. Собственикът на магазина публикува кадрите в социалните мрежи. Във видеото се вижда, че неизвестната жена и нейния спътник се карат ожесточено на тротоара пред магазина. Следват три удара с глава и жената минава през витрината.

 

 

Побесняла жена разби с глава витрината на столичен магазин (видео)

 

 

“Жената в един момент започна да крещи много, може би на седмата, осмата минута и започва с глава да блъска витрината. След което с глава успя да пробие и да падне вътре върху отоплителното тяло“, разказа собственикът на магазина Любомир Стоянов, цитиран от бТВ. Ударите в стъклото са били толкова силни, че са изкривили дограмата.

 

 

Побесняла жена разби с глава витрината на столичен магазин (видео)

 

 

 Собственикът изчислява, че щетите възлизат на 800 лева. „Да намерим дамата и да си понесе отговорността, както би трябвало да стане. Мисля, че това е логично“, заяви Любомир Стоянов. Полицията вече проверява случая и издирва жената.

 

 

Източник: бТВ

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции