<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60922" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чуйте италиа...

Политик в Англия бе прекъснат от малката си дъщеря по време на първото официално интервю след ново назначение (видео и снимки)

07 Април 2020
0 1539

Новият канцлер в сянка на лейбъристите Анелийз Додс бе прекъсната от дъщеричката си по време на интервю, дадено от дома по видеовръзка, пише Independent.

Новоизбраният лидер на лейбъристите Кийр Стармер бързо сформира нов екип от постове в кабинета в сянка в деня на обявяване на победата му.

Сред най-популярните назначения на Стармър беше Анелийз Додс, която прие ролята на канцлер в сянка, наследявайки на поста Джон Макдонал. Тя е първата жена, която зае тази позиция, така че това е голяма стъпка напред в посока избор на жена за лидер на лейбъристите.

Додс бе в скъпоценния екип на своя предшественик и преди да стане депутат, тя бе избрана в Европейския парламент. Назначението ѝ бе приветствано от членове и поддръжници на лейбъристите, като тези „отляво” бяха особено щастливи от това.

Борис Джонсън е в интензивно отделение

В първото си телевизионно интервю като канцлер в сянка, дадено от дома ѝ в условията на карантина, Додс бе прекъсната от влизането на 3-годишната си дъщеричка Изабела в стаята.

Източник: Independent

Видео и снимки: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции