<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58833" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Полицията арестува трима за неспазване на дистанция на опашка, мъж избяга от “Пирогов” и бе преследван от 4 патрулки

19 Март 2020
0 2362

Полицията в Пазарджик е арестувала трима души, които не са се подчинили на указанията им да не стоят скупчени пред банков клон, пише вестник Сега. Служителите на МВР са ги призовали по високоговорител да се разредят, но те не спазили указанията. 

Междувременно 40-годишен мъж, поставен под карантина в София, е избягал и след това е бил докаран от екип на Спешна помощ в нетрезво състояние в “Пирогов”. Случаят беше потвърден тази сутрин и от ръководителя на кризисния щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

В последствие обаче мъжът е успял да избяга и от болницата. Последвало е преследване из София, в което са участвали четири полицейски екипа, преди да бъде задържан в района на Централна гара. Оттам той е бил откаран обратно в “Пирогов”.

Испанец, облечен като динозавър, наруши карантината (видео)

По думите на ген. Мутафчийски, на въпросното лице е бил направен бърз тест за коронавирус, който се оказал положителен. Лекарят обаче предупреди, че бързите тестове често пъти се оказват неверни, затова се налага повторно изследване на мъжа.

Източник: Сега

Снимка: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции