<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56804" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Валери Симео...

Поругаха ли политиците паметта на Левски? (Коментарът на “Господарите” + видео)

20 Февруари 2020
0 3331

Коментарът на “Господарите”:

 

Политизирането на преклонението пред подвига на Апостола на свободата в деня на годишнината от смъртта му, остави силно неприятно чувство у хората, които наистина свързват този ден със саможертвата на един национален герой. Героят, който би трябвало да бъде пример за всички, особено за онези, които твърдят, че работят за доброто на държавата.

 

Използването на трибуната, предназначена за речи в памет на Апостола на свободата, за печелене на политически и личностни дивиденти в този ден е леко казано неуместно.

 

Скандиранията и освиркванията от страна на „спонтанно” събрали се групички също остави усещане за „патриотизъм по интереси”, а шеговитите подхвърляния на финансовия министър с подтекст „Ако тогава имаше държава като сегашната, Левски е можело да бъде спасен” са повече от цинични.

 

Когато първите в държавата си позволяват подобно поведение в такъв ден, няма защо да се учудваме, когато попаднем на лика на Апостола, използван за реклама на обущарски услуги.

 

 

Поругаха ли политиците паметта на Левски? (Коментарът на &#8220;Господарите&#8221; + видео)

 

 

Защо не!? И ако решим да спазим стила на един действащ министър, бихме продължили репликата му така – “Ако имаше държава, Левски можеше да бъде спасен, а ако беше използвал тези обущарски услуги – можеше изобщо да не го хванат.” 

 

Сега очакваме да видим дали родните политици някак ще успеят да политизират и Баба Марта. 

 

 

Коментарът на “Господарите”

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции