<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=72402" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха шо...

Постоянен арест за шофьора на G-класата, блъскал умишлено кола в центъра на София

29 Август 2020
0 13316

Съдът е уважил искането на Софийска районна прокуратура (СРП) за задържане под стража на шофьора на черния “Мерцедес” G-класа, обвинен в хуликанство заради умишлено блъскане на друга кола на кръстовище в центъра на София, предаде БНТ, цитирайки публикация на главния прокурор в Twitter.

“Съдът уважи искането на СРП за задържане под стража на обвиняемия за хулиганство шофьор, който арогантно блъскаше автомобила на едно българско семейство.Нещо абсолютно недопустимо! Уважение към съда и поздравления към колегите от Районна прокуратура-София”, написа Иван Гешев в социалната мрежа.

Постоянен арест за шофьора на G-класата, блъскал умишлено кола в центъра на София

По-рано тази седмица от прокуратурата съобщих, че на извършителя Н. Р. ще му бъде търсена оттговорност по квалифицирания член за тежко хулиганство – “непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото”, отличаващи се “с изключителен цинизъм и дързост”, предвиждащ затвор до 5 години.

Задържаха шофьора на G-класа, умишлено блъснал кола с майка и 10-месечно бебе в центъра на София (видео)

Инцидентът бе заснет на кръстовището на “Раковски” и “Цар Освободител” в столицата от авто-регистратор на случаен свидетел. При опит да завият между водачите на джип “Мерцедес” G-класа и “Ситроен” възниква спречкване и впоследствие шофьорът на джипа на два пъти умишлено удря леката кола, в която седят жена и, според данните на обвинението, 10-месечното ѝ дете.

Видео от инцидента може да си припомните горе.

Постоянен арест за шофьора на G-класата, блъскал умишлено кола в центъра на София

След инцидента шофьорът на “Мерцедес” -а е напуснал мястото и превозното средство е обявено за издирване.

Видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции