<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62136" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-скандалн...

Прибиращите се софиянци ще имат проблем на изходите на другите градове, предупреди Младен Маринов (видео)

19 Април 2020
0 5128

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов предупреди, че прибиращите се след великденските празници софиянци ще имат проблем при излизането от другите областни градове, предаде бТВ. По думите му хората, които не са с адресна регистрация по места, ще бъдат спирани на КПП-та там.

“Не е въпросът да се надхитряме. Дано тия хора да са разбрали, че със своето поведение са обидили другите, болшинството от хора, които се лишават и спазват дисциплина. И на второ място – дано тяхното безотговорно поведение не доведе до нов бум в началото на май, което да наложи втвърдяване на мерките и налагане на други още по-рестриктивни мерки“, коментира Младен Маринов.

Фандъкова: контролът по влизането в столицата след Великден ще бъде много сериозен (видео)

Продължават да се обсъждат мерките и начинът, по които ще протече прибирането в столицата след празниците. Вътрешният министър и премиерът Бойко Борисов трябва да излязат с решение до вторник, когато се очаква засилване на трафика.

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Plamen Prokopiev

    19 Април 2020

    полицейщината почва да става по опасна от вируса

Реакции