<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=94414" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хари и Меган ...

Принц Хари публикува мемоари в края на 2022 година

20 Юли 2021
0 94

Негово кралско величество принц Хари, херцог на Съсекс, пише мемоари за живота си и ще ги пусне на пазара в края на 2022 г., съобщи в понеделник британската издателска компания Penguin Random House LLC.

Внукът на кралица Елизабет Втора добави, че той пише книгата “не като принц, какъвто бях роден, а като мъжът, в когото съм се превърнал” с „надежда, че разказвайки историята си, мога да помогна да покажа, че независимо откъде идваме, имаме повече общи неща, отколкото си мислим”.

Принц Хари публикува мемоари в края на 2022 година

По-рано тази година принцът и съпругата му Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс, дадоха ексклузивно интервю на Опра Уинфри за решението им да се оттеглят като висши членове на британското кралско семейство.

Великобритания отвръща на удара: За кое е права Меган Маркъл и за кое – не?

По този повод Хари заяви, че той и херцогинята са напуснали “фирмата” поради липсата на подкрепа от другите кралски особи и призна, че се е чувствал “в капан в системата” по време на престоя си в нея.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции