<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56837" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Елтън Джон из...

“Приятели” се събират отново за специален епизод

22 Февруари 2020
0 274

Актьорите от хитовия сериал “Приятели” се събират отново заедно за един специален епизод за платформата HBO Max. Той ще бъде излъчен през май, съобщи Warner media, цитирани от Reuters

 

 

ЗВЕЗДНИЯТ ЕКИП НА “ПРИЯТЕЛИ” ВОДИ ПРЕГОВОРИ С HBO MAX ЗА НОВО СЪБИРАНЕ

 

 

Шестимата любими актьори от сериала – Къртни Кокс, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Матю Пери официално потвърдиха новината за събирането си на снимачната площадка чрез статуси в профилите си в социалната мрежа Instagram.  Матю Пери обяви новината с две думи: “Случва се.” Засега само Мат ЛеБланк, който изигра ролята на Джоуи, е единственият главен герой от оригиналния сериал, който не е публикувал нищо по темата в профила си в Instagram.

 

 

&#8220;Приятели&#8221; се събират отново за специален епизод

 

 

Последният епизод на сериала бе излъчен преди повече от 16 години – през 2004 г., като сериалът се излъчваше над 10 години в общо над 200 епизода. Припомнете си хитовата песен и забавни кадри от любимия стар сериал във видеото горе. Вече няколко години основните актьори в сериала отричат възможността за нови епизоди. Дейвид Шуимър, който играе ролята на Рос Гелър в сериала, дори предложи епизодите да продължат с азиатски актьори или с чернокожи.

 

 

&#8220;Приятели&#8221; се събират отново за специален епизод

 

 

ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ПРИЗНА, ЧЕ ЕКИПЪТ НА “ПРИЯТЕЛИ” ГОТВИ НОВ ПРОЕКТ

 

 

Кевин Рейли, отговорник по съдържанието в HBO Max, коментира, че е много развълнуван от факта, че “това специално събиране ще обедини старите и новите фенове на сериала”.  По-рано този месец “Wall Street Journal” заяви, че шестте звезди ще получат между 2,00 и 2,5 милиона долара от новия епизод. 

 

 

 

&#8220;Приятели&#8221; се събират отново за специален епизод

 

 

 

Източник: Reuters

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции