<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=98664" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Слави Трифон...

Радостин Василев заяви, че обвиненията към Дончева са тълкувание на “морален казус” (видео)

07 Септември 2021
0 7935

“За мен моментът и случаят е морален. Всичко, което казах вчера в предаването по 7/8 е истината. Може да съм пропуснал нещо, но със сигурност не съм си измислил и не съм внушил някакви неща, които не са се случили. Казусът е морален и той показва какво се е случвало дълги години назад както в кулоарите на парламента, така и извън него”, коментира от кулоарите на НС депутатът от “има такъв народ” Радостин Василев.

“Това, че въобще проведох тази среща с г-жа Дончева, беше консултирано с ръководството на нашата партия. Те знаеха за това нещо”, допълни Василев.

Радостин Василев заяви, че обвиненията към Дончева са тълкувание на &#8220;морален казус&#8221; (видео)
Снимка: БулФото

Според него Тошко Йорданов не е набедил Татяна Дончева, а е изтълкувал фактите по свой начин. “Не я е набедил, но всеки има право да тълкува тези факти по свой начин”, обясни депутатът.

Слави Трифонов поиска детектор на лъжата за Татяна Дончева и Радостин Василев

Василев посочи още, че е той лично е разтълкувал фактите като момент, в който да пожелае на Татяна Дончева: “Довиждане”.

Радостин Василев заяви, че обвиненията към Дончева са тълкувание на &#8220;морален казус&#8221; (видео)
Снимка: БулФото

“Не е важно какво ми прилича. На мен ми заприлича на отвратителна среща с един играч от 25 години, който трябваше да бъде помолен вече да напусне моя офис, защото един час и половина го слушах как обижда всички и така си мислеше, че ще спечели някакво мое доверие”, заяви още Радостин Василев.

Депутат от ИТН: Татяна Дончева ми написа “500К” по време на разговор. Тя: Ще се видим в съда! (видео)

От думите му стана ясно, че от партията обмисляли дали веднага да направят достояние тази сцена, но Татяна Дончева не е преставала повече от месец да обяснява как зад ИТН стоят Маджо, Орлин Алексиев и ДПС.

Татяна Дончева: Твърденията, че съм предлагала пари на депутати на ИТН, са бълнувания (видео)

“Това е маниер на поведение. Трябва да се види този човек, който ги говори тези неща, какъв морал притежава”, посочи Василев и допълни, че по време на срещата Татяна Дончева е казала, че Ива Митева няма лидерски качества и не може да я използва за нищо.

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции