<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=76481" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: С началото на...

Разследват Кристиано Роналдо за нарушаване на медицинските протоколи при Covid-19

26 Октомври 2020
0 535

Звездата на Ювентус и националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо е нарушил медицинските протоколи при Covid-19 и ще бъде рзследван, съобщи министърът на спорта Винченцо Спадафора пред Rai Radio.

Според Спадафора 35-годишният португалец се е качил на самолет и е отлетял от Португалия за Италия, след като е дал положителен тест за коронавирус и е поставен под карантина.

Разследват Кристиано Роналдо за нарушаване на медицинските протоколи при Covid-19
Винченцо Спадафора

Кристиано Роналдо е дал положителен тест за Covid-19

Роналдо бе тестван положително за коронавирус на 13 октомври по време на мачоявете на националния от бор в турнира Лигата на нациите. Въпреки забраната, нападателят се прибра на Апенините с медицински самолет и линейка, без да влиза в контакт с пилота и шофьора.

Разследват Кристиано Роналдо за нарушаване на медицинските протоколи при Covid-19

След това той се изолира не само от външния свят, а и от семейството си – половинката си Джорджина и четирите си деца. Те живеят на друг етаж в къщата. Самият футболист заяви, че се чувства отлично, няма симптоми и продължава да поддържа страхотната си форма. В свободното време пък се пече на слънце.

Роналдо даде втори положителен тест, а впоследствие и трети. По всяка вероятност той ще пропусне сблъсъка между “Ювентус” и “Барселона” от Шампионската лига в сряда.

Източник: DailyMail, bTV, Rai Radio

Снимки: Reuters

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции