<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=65513" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Луксозни "Мер...

Репортер на bTV попадна в комична ситуация сред протестиращи афроамериканци в САЩ (видео)

01 Юни 2020
0 20450

В Туитър се появи интересно видео от протестите в Минеаполис с българска следа – репортер с микрофон на bTV, който попада между групичка екзалтирани афроамериканци и един видимо почерпен испаноговорящ.

Става дума за кореспондента на телевизията в САЩ Симеон Гаспаров, който отразява ескалиращото напрежение в страната заради убийството на чернокожия Джордж Флойд от бял полицай миналата седмица.

Репортер на bTV попадна в комична ситуация сред протестиращи афроамериканци в САЩ (видео)
Снимка: Клуб Z

Репортерът отразява уличните протести с мобилния си телефон и с микрофон на bTV. В момента, който се вижда на кадрите, до него се доближава група от афроамериканци, които започват забавен диалог с него, на границата на доброто поведение. Репортерът се държи на положение, въпреки че според коментарa на един от участниците в ситуацията е видимо уплашен.

Чернокожите младежи изполват това, че са пред камера на европейска медия, за да изразят своя “респект към България”, да обяснят набързо защо са излязли по улиците, както и да отправят някоя и друга нецензурна дума към американската полиция.

Клипът е качен в Twitter от Ханад Хашим (HasH Ketchum), музикант от Минесота, който пусна записа с коментар: “Няма да лъжа, това определено е най-смешният разговор, който някога съм водил, с група негри, с които никога не съм се срещал през живота си”. 

Вижте леко неловката ситуация във видеото, а на нашия сънародник в Минесота пожелаваме да продължи отразява протестите, без да попада в по-сериозни инциденти.

Източник: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Martin Banov

    02 Юни 2020

    Звукът на отвратителната реклама на ефбет - 874873258721514621876431254328746168732. Как очаквате някой да се задържи в този сайт?

Покажи всички Скрий

Реакции