<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=64359" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж изобрети ...

Румен Радев: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде (видео)

19 Май 2020
0 7893

“Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни управлява г-н Борисов, смъртността расте, а България се стопи с 600 000 души”, заяви пред журналисти президентът Румен Радев, цитиран от бТВ.

„Снех доверие към този кабинет, от години апелирам да се пресекат корупционните схеми, които днес неудържимо изплуват на повърхността“, каза държавният глава.

За първи път Борисов изравни Радев по одобрение в обществото, заради извънредното положение (графики)

И добави: „Недостойно е да се присвояват достиженията на българските медици. При толкова много социолози, политолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя, не виждам смисъл сам да се хвали“.

Президентът коментира и темата с протестите срещу правителството, организирани от партия „Възраждане“, на които имаше и много лозунги срещу ваксините и действията на здравните власти в хода на пандемията.

Борисов за новата доза критики от Радев: Думите му явно са упрек към Путин (видео)

„Днес българите протестират, отстоявайки своите права със законови средства. Недопустимо е да се събират личните данни на българските протестиращи!“, обяви президентът. Когато му беше напомнено, че има и друг протест – на граждани, които искат оставката му, той призова: „Сравнете ги двата!“.

Източник: бТВ

Снимка: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции