<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=90876" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

САЩ не намериха следи от извънземна технология в “летящите обекти”, но все още не могат да ги обяснят

04 Юни 2021
0 824

Американското разузнаване не е намерило свидетелства, че летателните обекти, забелязани от пилоти на военноморските сили напоследък са извънземни космически кораби, съобщава TheNewYorkTimes. Въпреки тези данни обаче, техните движения и промени на посоката не могат още да бъдат обяснени.

Докладът, изнесен от администрацията на службите, отбелязва, че повече от 120 различни набелязани инцидента през последните две десетилетия не могат да бъдат обяснени с военните технологии на въоръжените сили на Съединените щати. Това изглежда, че елиминира възможността военноморските пилоти, които съобщават, че са се срещали с необясними самолети, да са се сблъсквали с програми, които правителството цели да запази в тайна.

САЩ не намериха следи от извънземна технология в &#8220;летящите обекти&#8221;, но все още не могат да ги обяснят

В очакване на некласифицираната версия на същия доклад, която се очаква да бъде огласена в Конгреса до 25 юни, висши служители, запознати с разузнаването, смятат, че правителството не може окончателно да отхвърли теориите, че явленията, наблюдавани от военни пилоти може да са извънземни космически кораби.

Пентагонът потвърди автентичността на кадри със странни “неидентифицирани въздушни явления” (видео)

Докладът разглежда и инциденти с участието на чуждестранни военни през последните две десетилетия. Служителите на разузнаването смятат, че поне някои от въздушните явления биха могли да бъдат експериментална технология от конкурентна сила, най-вероятно на Русия или Китай.

Високопоставен служител, близък до разузнаването, без колебание заяви, че сред разузнавателните и военните служители има притеснения, че Китай или Русия могат да експериментират с хиперзвукова технология.

Русия инвестира сериозно в тази технология, вярвайки, че по този начин може да избегне радарите на американската противоракетна отбрана. Китай също разработи хиперзвуково оръжие и го включи в свои военни паради. Ако явленията се окажат китайски или руски самолети, това предполага, че хиперзвуковите изследвания на двете сили далеч са надминали американското военно развитие, заявяват официални лица.

Източник: TheNewYorkTimes

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции