<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58914" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бандити разб...

Семейство празнува 95-ия рожден ден на баба от разстояние (видео и снимки)

20 Март 2020
0 1986

В условията на социална дистанция от коронавируса, американско семейство се събра да честити рождения ден на 95-годишната им баба от разстояние, пише LadBible.

Съветите на властите да се спазва между хората разстояние от 1.5 метра един от друг се отразява все по-категорично на празничните и делничните събития. Особено грижовни са някои хора по отношение на възрастните си роднини и близки, които са най-застрашени от COVID-19.

Въпреки суровите мерки, изглежда винаги има начин да засвидетелстваме обичта си дори от разстояние. Сара Бирни е качила кадри от вълнуващия момент, в който семейството ѝ изненада баба Бирни пред дома ѝ в Сиракуза, Ню Йорк.

От видеото се вижда как някои от родствениците ѝ държат листове хартия с букви от посланието “Честит рожден ден”, а други размахват балони. В това време 95-годишната рожденичка гледа от безопасно разстояние от стълбите на верандата.

Баба Бирни изглежда преуморена от усилията, които трябва да вложи, за да излезе и стои права пред дома си, където я чакат нейните най-близки.

Под карантина: Жена съобщава на дядо си през прозореца, че е сгодена (видео и снимки)

Във все по-сложната обстановка с пандемията от коронавирус много семейства търсят изобретателни начини да общуват помежду си. Само преди няколко дни станахме свидетели на друга трогателна сцена, в която млада жена показа годежния си пръстен на дядо си през прозореца на дома му, за да спази изискването за социална дистанция.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции