<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=63466" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 7 братя и сест...

“Семейство Симпсън” са предсказали и пандемията от коронавирус (видео и снимки)

08 Май 2020
0 10848

Бил Оукли, бивш сценарист на анимационния сериал „Семейство Симпсън“, призна, че шоуто наистина е „предсказало 2020 година“, пише The Independent.

По-рано потребител на Twitter публикува видео от сезон 4 и епизода „Мардж във вериги“. Там светът е заразен от така наречения „Осака грип“, за който мнозина твърдят, че е „предсказал“ пандемията от коронавирус.

&#8220;Семейство Симпсън&#8221; са предсказали и пандемията от коронавирус (видео и снимки)

Сега обаче нов клип показва гневна тълпа, обграждаща кабинетите на д-р Хибърт, медицинският експерт на градчето Спрингфийлд, искайки от него плацебо лекарство за вируса.

„Семейство Симпсън“ са предсказали заразяването на Том Ханкс с коронавирус? (видео)

Някои зрители тълкуват това като „прогноза“ на фалшивите медицински съвети, предлагани от президента на САЩ Доналд Тръмп, който преди това препоръчв хидроксихлорохин като лек срещу Covid-19, въпреки призива за повече внимание на медицинските експерти.

&#8220;Семейство Симпсън&#8221; са предсказали и пандемията от коронавирус (видео и снимки)

В клипа хората, искащи плацебо възможно най-бързо, нападат кутия, съдържаща „пчели убийци”, за които също така се твърди, че предсказват пристигането на смъртоносни „стършели за убийство” в САЩ.

След разпространението на видеото, Оукли написа: “Добре, предполагам, че го направихме.”

&#8220;Семейство Симпсън&#8221; са предсказали и пандемията от коронавирус (видео и снимки)

Сценаристът, работил над сериала през някои от най-добрите сезони, преди това е показвал скептицизъм отнсно „предсказанията“ на „Семейство Симпсън“.

“Това е главно просто съвпадение, защото епизодите са толкова стари, че историята се повтаря”, каза той пред The ​​Hollywood Reporter. „Повечето от тези епизоди са базирани на неща, случили се през шейсетте, седемдесетте или осемдесетте години.“

Въпреки това, сега дори и Оукли повярва в пророческите способности на екипа зад анимационния сериал.

Това не е първият път, когато фенове на сериала виждат изумителни прилики с реалността. Според много фенове „Семейство Симпсън“ са предсказали избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ, опожаряването на Кралски чертог от Денерис в хитовия сериал на НВО „Игра на тронове“, победата на Анди Руис над Антъни Джошуа и много други.

“СЕМЕЙСТВО СИМПСЪН” ПРЕДСКАЗАЛИ И ПОБЕДАТА НА АНДИ РУИС НАД АНТЪНИ ДЖОШУА (ВИДЕО)

Източници: The Independent, Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции