<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46942" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Десетте неиз...

Сладко бебе се залива от смях, докато татко му показва техники от бокса (видео и снимки)

22 Януари 2020
0 1506

Видео на сладко бебе, което се смее истерично, докато татко му показва техники от бокса, стана вайръл и събра близо 3 милиона гледания.

 

 

""

 

 

Сандро Реапо е музикант и баща на две деца от Форт Лаудърдейл, САЩ. Джамила била в детското си столче, когато Сандро ѝ показал поредица от боксови номера. Момиченцето започнало да се смее и таткото скоро забелязал, че това става всеки път щом той замахне във въздуха срещу въображаемия партньор.  

 

 

""

 

 

„Тя започна да се смее и затова реших да я запиша, и тогава тя започна да се смее истерично”, разказва Сандро. „Направо ме хвана неподготвен, защото никога преди не бях я виждал да се смее така”.

 

 

""

 

 

Джамила е щастливо бебе, което се смее често на разни физиономии, които ѝ правят баща ѝ и по-голямата ѝ сестра. В случая обаче, смехът ѝ бил толкова гръмък, че Сандро се уплашил да не се задуши, затова спрял с номерата. Не и преди да успее да запише удивителното видео обаче.

 

 

СЛАДКО БЕБЕ СЕ СМЕЕ НА НОМЕРАТА НА БАЩА СИ (ВИДЕО)

 

 

 

Източник: Inspiremore.com

Видео и снимки: Facebook  

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции