<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57570" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Всеки, който ...

Служител в самолет се нахвърли на пътничка, която умишлено кашля върху екипажа (видео и снимки)

10 Март 2020
0 4715

Жена от Китай, която пътувала със самолет на авиокомпанията Thai Airways, беше хваната със сила и притисната на мястото си от служител на борда, след като тя умишлено се закашляла пред стюардеса, предава 9GAG. Пътничката целяла да накара някой от персонала да отвори вратата при продължително седемчасово закъснение на летището в Шанхай.

Заради коронавируса Северна Корея може да разстреля хора, доближили границата, предупреди Китай

Инцидентът е станал в петък, на 6-ти март, при полет от Банкок до Шанхай.

Служител в самолет се нахвърли на пътничка, която умишлено кашля върху екипажа (видео и снимки)

От кадри, заснети от друг пътник се вижда как мъж от екипажа на самолета държи потърпевшата със сила, малко преди да реши да я притисне към седалката, докато тя се опитва да се освободи.

Служител в самолет се нахвърли на пътничка, която умишлено кашля върху екипажа (видео и снимки)

След това той пита за белезници, но останалите служители, които се намесват, все пак успяват да усмирят жената без да ограничават ръцете ѝ.

Според The Sun, лейтенант Пратана Патанасири, вицепрезидент на отдела по „авиационна сигурност“ на компанията, разказала следното:

„Авиокомпания Thai Airways беше информирана на летището в Шанхай, че има определени мерки за проверка на пътниците, които са пътували от рискови страни като Италия, Южна Корея, Япония и Иран.

Ресторанти в Китай наложиха ограничение “по един на маса” заради коронавируса (видео и снимки)

Нямаше как да отворим вратите на самолета, докато не получим съответната инструкция и здравните служители да дойдат, за да продължат с необходимите прегледи.  Следователно компания Thai Airways трябваше да изчака седем часа преди медицинските лица да пристигнат.

Пътничката от Китай беше нервна и разстроена от дългото време на чакане и се закашля върху наш служител. След като жената се успокои, ние успяхме да ѝ обясним ситуацията и тя се съгласи да седне и да изчака всички нужни проверки като превантивна мярка да бъдат направени.“

Източник: 9GAG

Видео: YouTube

Снимки: The Sun

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции