<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=63237" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 57 са новите с...

Стотици овце преминаха по улиците на турски град по време на карантината (видео)

05 Май 2020
0 2013

Жителите на град Самсун, разположен на северния бряг на Турция, бяха изненадани през уикенда, поглеждайки през прозорците си. Всички те видяха огромно стадо овце, тичащо по празните улици по време на карантината заради Covid-19, пише Daily Mail.

Докато хората останаха в домовете си заради пандемията, животните спокойно кръстосваха улиците и дори спираха на места, за да пасат трева, показват любопитни кадри.

Стотици овце преминаха по улиците на турски град по време на карантината (видео)

Човек от един от жилищните блокове в града заснел овцете отгоре, показвайки колко много от животните са намерили път по улиците на Самсун. Той сподели в социалните мрежу изненадващото преживяване.

Дори се чува как камбанките на вратовете на овцете звънят и отекват до високите етажи на жилищните блокове в града, докато овцете следват собственика си.

Стотици овце преминаха по улиците на турски град по време на карантината (видео)

Тъй като приблизително една трета от населението на света понастоящем е под някаква форма на карантина заради коронавируса, в опит да се пребори с глобалната пандемия, природата се възползва от възможността и опитва да възстанови загубените си позиции.

Много диви животни също се осмеляват да изследват по-централните градски райони и се срещат на места, които обикновено са недостъпни за тях.

Кадри можете да видите ето тук:

Диви животни превземат градовете, докато хората са под карантина (видео)

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции