<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=93282" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дрогиран мъж ...

Странно видео на Марк Зукърбърг с американския флаг взриви с коментари мрежата (видео)

05 Юли 2021
0 2000

Марк Зукърбърг постна в официалните си профили в социалните мрежи странно видео по повод 4 юли – Деня на независимостта на САЩ. Зукърбърг е на сърфборд и развява американския флаг.

Фейсбук спира профилите на Тръмп за 2 години

Странно видео на Марк Зукърбърг с американския флаг взриви с коментари мрежата (видео)

Създателят на Фейсбук, който притежава 128 млрд. долара, често е герой в смешни колажи. С новото видео 37-годишният американец отново предизвиква подигравателни коментари.

“Опитва се да се държи отново като човек”, “Мега криндж” и “Дали милиардерите са невероятно странно заради парите или са станали милиардери, защото са невероятно странни” са само част от коментарите в мрежата.

“Толкова съм беден, че не знам върху какво е стъпил”, пише потребител в Инстаграм.

“Честит празник, Америка. Децата си лягат гладни тази вечер, бабите пропускат да си бият инсулин, за да платят наема, но човекът, който забогатя от това, че ни продаде на рекламодатели и на Русия, развява знамето, докато се снима на електрически сърф, така че всичко е наред”, пише друг потребител. “Развява флага на страната, която се опитва да унищожи. Класика”, четем още в мрежата.

Източник: Фейсбук

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции