<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=76873" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИзСпортен Св...

СУ провежда присъствено изпити въпреки забраната (РЕПОРТАЖ)

30 Октомври 2020
0 4392

Скъпи приятели, предвид епидемичната обстановка в страната, здравният министър проф. Костадин Ангелов издаде заповед, забраняваща провеждането на присъствени занятия в гимназиите и университетите. Оказа се обаче, че заповедта не важи за Юридическия факултет на Софийски университет, където днес се проведе държавен изпит по наказателно право.

Затварят гимназиите и университетите от четвъртък до 12 ноември със заповед на здравния министър

Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт се опитаха да влязат в сградата, за да проверят дали се спазват противоепидемичните мерки. Едва стигнали до входа обаче, те бяха отпратени от служител на Висшето учебно заведение. Въпреки това, камерата ни улови двама охранители с неправилно поставени маски, както и много студенти, които още на входа нямаше как да спазват дистанция.

Кой отговаря за носенето на маски в междуградския транспорт? (РЕПОРТАЖ)

Служител на охраната насочи вниманието на екипа ни към други университети, които по думите му също провеждат присъствени изпити. Проверката ни обаче показа, че в цитираните ВУЗ-ове занятията и изпитите се провеждат дистанционно или са отложени предвид обстановката. Явно правилата не важат за най-старото висше учебно заведение у нас.

Проф. Кантарджиев: Получих сигнали, че Covid-19 се лекува с вода и газове (РЕПОРТАЖ)

Ние ще потърсим коментара и на Ректора проф. Огнян Герджиков, а вие ни сигнализирайте само на gospodari.com и на телефон *3333 за злоупотреби, измами и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Borislava Dionisieva

    03 Ноември 2020

    Как може точно Вие (Господарите) да не застанете на страна на студентите, които няма да завършат в срок, заради този просташки вирус. Ние кога ще работим, пари от къде да имаме, навсякъде в нашата специалност искат диплома и още една за правоспособност. Това образование става над 6 години, нормално ли е ми кажете това?!!!

Покажи всички Скрий

Реакции