<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56849" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изспортен св...

Тайсън Фюри облиза кръвта на Уайлдър (видео и снимки)

23 Февруари 2020
0 640

Тайсън Фюри облиза кръвта на Дионтей Уайлдър по време на реванша между двамата в тежка категория за шампионския пояс на Световния боксов съвет.  Циганския крал не само изпълни заканата си да се върне на върха, а и поднесе голямо зрелище на феновете, пише The Independent

 

 

ТАЙСЪН ФЮРИ РАЗМАЗА УАЙЛДЪР В СЕДЕМ РУНДА И СЕ КАЧИ НА СВЕТОВНИЯ БОКСОВ ТРОН

 

 

Тайсън Фюри облиза кръвта на Уайлдър (видео и снимки)

 

Фюри два пъти прати в нокдаут Уайлдър, като разкървави лявото му ухо, а и сериозно поду челюстта му от лявата страна. Още в почивката между рундовете ясно се видя, че тече кръв от лявото око на Уайлдър и че той има проблем с равновесието. По време на шести рунд Фюри реши да оближе кръвта, бликнала от ухото на Уайлдър и стичаща се по гърба и врата му. Реферът Кени Бейлис обаче не санкционира поведението му.

 

 

 

Тайсън Фюри облиза кръвта на Уайлдър (видео и снимки)

 

 

Необичайната и гнусна постъпка взриви социалните мрежи и предзвика стотици коментари.”Кралят се завърна на трона си,” заяви Фюри след битката. “Искам да призная на Дионтей Уайлдър, че той показа сърце на шампион. Изправи се и се би в седмия рунд. Той е воин, ще се върне и ще бъде шампион отново”, заяви Фюри.

 

 

 

Тайсън Фюри облиза кръвта на Уайлдър (видео и снимки)

 

Уайлдър има възможност да стъпи на клауза в договора, която активира реванш, така че има възможност да видим и трети двубой между двамата.

 

 

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции