<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=98696" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Радостин Вас...

Татяна Дончева за скандала: Целите на Слави Трифонов са ясни

07 Септември 2021
0 1060

Заместник-председателят на Народното събрание Татяна Дончева отговори на нападките от страна на Слави Трифонов и водената от него партия “Има такъв народ” с пост във Facebook.

“Стават ясни и целите на Слави Трифонов – да бъда отстранена от политическия живот. Между другите политици и политически партии да бъдат създадени отношения на подозрителност и недоверие, които да не позволяват постигане на съгласие за каквото и да било”, написа депутатът от ИБГНИ.

Татяна Дончева за скандала: Целите на Слави Трифонов са ясни
Снимки: БулФото

Публикацията ѝ е в отговор на пост от страна на лидера на ИТН Трифонов, който не я обвини в предлагане на подкуп, след като тя заяви, че ще си търси правата в съда за клевета. Вместо това подчерта като скандален опитът на Дончева да разцепи партията му.

Слави Трифонов поиска детектор на лъжата за Татяна Дончева и Радостин Василев

“За нас е маловажно в полза на кого работи Слави Трифонов. Важна е истината. Ангажирането на специализираната прокуратура с проверката най-вероятно ще осуети и този път закриването й. Но тя дава възможност да предоставят “доказателствата”, които твърдят, че имат”, пише в поста си Дончева.

Във видеото горе можете да си припомните коментара на Дончева относно обвиненията, че е опитала да разцепи партията на Слави Трифонов.

Източник: FB/Татяна Дончева

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции