<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=23713" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Митьо Пищова ...

Татяна Дончева плаши вълк в предизборния си клип (ВИДЕО)

10 Октомври 2016
0 32968

"Решителен и отговорен президент" е предизборният слоган на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов, която е издигната от коалиция "Движени 21 – НДСВ". Днес двамата представиха предизборен клип, в който Дончева вози вълк, овца и сено в една лодка в язовир Искър. Има и такава Фейсбук игра, а цялата информация за кампанията е качена на отделен сайт.

 

 

Според Дончева балотажът между нея и Цецка Цачева е най-непредпочитаният от ГЕРБ, защото така партията на Бойко Борисов може да бъде преборена на изборите. За изказването на премиера, че подава оставка, ако кандидатът му не се класира за балотаж, Дончева коментира, че то издава неувереност и заплаха към своите, че ако не бъдат достатъчно активни в изборите и не постигнат достатъчно добър резултат, ще има предсрочен вот и могат да загубят депутатските си места. По думите й Борисов плаши и българския народ.

 

Източник: Dnevnik.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции