<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=80084" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Англия зася...

Треньорът на Джошуа нарече Кубрат Пулев “топ боксьор”, а мачът изобщо не бил лесен

16 Декември 2020
0 2763

Треньорът на шампиона по бокс в тежка категория Антъни Джошуа – Робърт Макрекън похвали българския претендент Кубрат Пулев, като го нарече “топ боксьор”, предаде bTV.

“Не бива да се подценява победеният от Джошуа боксьор. Кубрат бе губил само веднъж в кариерата си досега, и то от Кличко. Не знам на каква планета живеят хората, които казват, че мачът е бил лесен за Ей Джей. Пулев е топ боксьор, а срещу такива никога нямаш лесна вечер”, заяви Макрекън, който е част от щаба на Джошуа.

Антъни Джошуа с поздрав към българите: Кубрат Пулев е страхотен човек! (видео)

Треньорът на Джошуа нарече Кубрат Пулев &#8220;топ боксьор&#8221;, а мачът изобщо не бил лесен
Снимка: Lap.bg

В ранните часове на неделя (13 декември) българският боксьор излезе на ринга в зала “Уембли” в Лондон в опит да спечели световните титли в тежка категория, които са притежание на британеца.

Джошуа, който понастощем е шампион на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO, успя да нокаутира своя опонент в деветия рунд и да му причини втора загуба в кариерата сред професионалистите след поражението от Владимир Кличко през 2014 г.

Треньорът на Джошуа нарече Кубрат Пулев &#8220;топ боксьор&#8221;, а мачът изобщо не бил лесен

“Представянето на Джошуа бе добро. Солидно присъствие на ринга и търпение. Това е важно, когато срещу теб е опитен противник като Пулев. Антъни опита да го довърши в третия рунд, но когато осъзна, че няма да се случи, просто се адаптира. Запази сили, върна си ритъма и отново натисна няколко рунда по-късно. В тази част от мача Пулев бе доста опасен”, заяви 52-годишният специалист.

Кубрат Пулев към Джошуа след мача: Запомни ме кой съм!

Треньорът на Джошуа нарече Кубрат Пулев &#8220;топ боксьор&#8221;, а мачът изобщо не бил лесен
Снимка: Lap.bg

В кариерата си досега той е бил треньор на националния тим на Великобритания на олимпийските игри в Лондон 2012 (Тогава Джошуа спечели златен медал в тежка категория) След това бе наставник на Карл Фроч (33 победи, 2 загуби в професионалния бокс), който беше шампион в супер средна категория. А в момента е изцяло съсредоточен върху работата си с Джошуа.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции