<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=65293" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Индия арест...

Убиецът на Милен Цветков не е пуснат от ареста с по-лека мярка, опровергаха слуховете от прокуратурата

29 Май 2020
0 3547

Днес от Софийска градска прокуратура излязоха с прессъобщение до медиите, в което се опровергават появили се напоследък слухове, че младежът, убил в катастрофа телевизионния водещ Милен Цветков, е освободен от ареста с по-лека мярка.

Кадри от тежкия инцидент, в който автомобила на дрогирания Кристиан Николов се заби в джипа на Милен можете да си припомните във видеото горе или от следващия линк:

Кадри от момента на катастрофата с Милен Цветков показват липса на спирачен път и пешеходци на косъм от смъртта (18+)

Убиецът на Милен Цветков не е пуснат от ареста с по-лека мярка, опровергаха слуховете от прокуратурата
Джипът, управляван от Николов, след катастрофата.

Ето какво съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура по случая:

“Във връзка с невярна информация, разпространена в медии и социални мрежи, за това, че обвиняемият Кристиан Николов, привлечен към наказателна отговорност за извършено от него умишлено престъпление по чл. 342, ал. 3, б. „в“, вр. ал. 1, пр. 3 от НК, е с изменена мярка за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека, Софийска градска прокуратура съобщава:

По искане на държавното обвинение, от 23.04.2020 г. обвиняемият Николов е с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Тази мярка не е била обжалвана от него пред втора съдебна инстанция. Понастоящем той се намира в следствения арест.”

Припомняме ви, че след тежкия инцидент, отнел живота на нашия колега Милен Цветков, ние от “Господарите” старирахме кампания за нулева толерантност към убийците на пътя и внимателно следим всички стъпки около подвеждането под отговорност на Кристиан Николов.

“Господарите” поставиха 80 билборда в памет на Милен Цветков в цялата страна

За да може хората да не забравят, че неспазването на правила и чувството на безнаказаност в държавата ни водят до това, което за съжаление се случи с Милен, ние сложихме 80 билборда със снимката на покойния журналист в най-големите градове на България. 

Убиецът на Милен Цветков не е пуснат от ареста с по-лека мярка, опровергаха слуховете от прокуратурата

 Източник: Пресцентър – Апелативна прокуратура София                                                                                        

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции