<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=93819" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Случаите на д...

Уволниха английска фенка от работа, защото взела болничен, а лъснала по телевизията на мач от Евро 2020 (снимки)

12 Юли 2021
0 3435

Фенка на английския национален отбор по футбол взе болничен, за да отиде на мач от Евро 2020, след което беше заснета от камерите и уволнена.

Реакциите на италианските фенове след спечелването на европейската титла (видео)

Уволниха английска фенка от работа, защото взела болничен, а лъснала по телевизията на мач от Евро 2020 (снимки)

Срещата, на която Нина Фаруки е присъствала, когато е казала в службата, че е болна, е полуфиналът Англия – Дания. Камерите я заснели да крещи от радост при победата на англичаните, а шефовете й знаели, че уж има здравословни проблеми.

Нина смятала, че операторите няма да я уловят, когато на стадиона има 66 000 фенове. На полувремето обаче видяла по сайтовете, че е снимана.

“Беше микс от емоция – отивахме на финала, но губех работата си. Моя приятелка спечели билетите и знаех, че трябва да направя всичко, за да отида на мача”, споделя Нина. Тя си спомня 1996 г., когато Гарет Саутгейт изпуска дузпа и англичаните губят полуфинала. Тогава плакала.

“Моето лице беше на всички телевизионни екрани по света. Мои приятели от Австралия и Америка ме бяха видели. Малко съжалявам, защото никой не би искал да бъде уволнен, но все пак бих го направила отново”, казва Нина.

Източник: 9gag

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции