<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=117347" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нинова, Божин...

Влогърка направи уникална рокля от над 2000 монети (видео и снимки)

01 Февруари 2022
0 582

Влогърка направи уникална рокля от над 2000 монети. Ютуб звездата Крешчент Шей създаде впечатляващата дреха и впечатли интернет потребителите по цял свят, а и почитателите на модата и екстравагантните решения.

Риана пусна нова линия бельо за мъже специално за Свети Валентин (снимки)

Влогърката събра всички стотинки, които успя да намери, за да може да направи лъскава рокля. Дрехата прилича на ризница на рицар. Дано не й се налага да се сражава с нея.

Бат Сашо със съвети към мъжете на средна възраст (видео)

Проектът отнема на момичето много време и усилия. След като събира всичко на едно място, влогърката има друга задача. Да измие и всички монети, да направи дупки по тях също. След това е трябвало да ги зашие за колоритна коктейлна рокля. Първо е завършена горната част на роклята. След това идва и долната част.

Шей е използвала 2652 монетки, за да направи роклята.

В своето влог видео Шей разказва цялата история покрай роклята. Тя подробно говори за всички препятствия по пътя на голямата й цел.

Припомняме и още една подобна колоритна новина. Преди година-две Gucci пусна карирана рокля за мъже, за да разбие стереотипите.

Gucci пусна в продажба карирана рокля за мъже, за да разбие “токсичните стереотипи“ (снимки)

Влогърка направи уникална рокля от над 2000 монети (видео)

Източник: LSquid

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции