<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=103816" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Президентът ...

Фенката, предизвикала масовата катастрофа на “Тур дьо Франс”, може да лежи в затвора (видео)

17 Октомври 2021
0 969

Жената, която предизвика масова катастрофа на “Тур дьо Франс” в Бретан, е изправена пред съда. Грози я дори затвор.

Президентът Румен Радев направи 50 лицеви опори за минута (видео)

Фенката, предизвикала масовата катастрофа на &#8220;Тур дьо Франс&#8221;, може да лежи в затвора (видео)

Припомняме, че в желанието си да покаже на телевизионните камери голям картонен надпис с поздрав към своите баба и дядо – “Аllez, Opi-Omi!” (Хайде, дядо и бабо!), жената от публиката блъсна германския колоездач Тони Мартин и настана хаос, при който катастрофираха близо 50 състезатели.

“Тур дьо Франс” подаде жалба за инцидента, а жандармерията започна разследване и поиска информация, която може да доведе до идентифицирането на зрителката, избягала веднага след инцидента. През лятото дамата беше арестувана, сега вече я и съдят.

31-годишната жена се извини на всички и заяви, че се срамува от постъпката си. Тя е глобена с 15 000 евро и първоначално щяха да я осъдят на една година затвор. На 14 октомври обаче прокуратурата поиска 4-месечна присъда.

Окончателното решение на съда ще бъде взето на 9 декември. Съдиите са категорични, че са нанесени физически, морални и икономически щети, макар и неумишлено.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции