<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=64330" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Очаквайте но...

Фики Стораро стана победител в 8 сезон на “Като две капки вода” (видео)

18 Май 2020
0 20127

Последното издание от новия 8-ми сезон на “Като две капки вода” има своя нов победител и това е Фики Стораро. За последния си образ той избра да изпълни песен на Лайнъл Ричи.

Фики Стораро стана победител в 8 сезон на &#8220;Като две капки вода&#8221; (видео)

На финала се бориха JJ, който остана на четвърто място, Дара, която зае трето място и Маги Джанаварова, която стана втора.

Шоуто не мина и без изненади. Участниците отново направиха блестящи образи, като Галя, Тото и Анди изпълниха “И твойта майка също” на Белослава и Ъпсурт. Луна изпълни песен на Мария Илиева, а Димитър Маринов се превъплъти в образа Тодор Колев.

Фики Стораро стана победител в 8 сезон на &#8220;Като две капки вода&#8221; (видео)
Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Boris Marinov

    21 Май 2020

    Незнам защо но това наистина ми звучи като Гарга на Гарга око не вади много съм разочарован от нещата как са монтирани и как са представени много ми е познато защото лично съм им събрах препарата е не точно на господарите но са от същата тая самотна медия която вещите ли стана първа по гледаемост с лъжи и монтирани клипове жалко наистина жалко

Реакции