<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=90958" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Потайната ру...

Флойд Мейуедър не успя да победи ютюбъра Логан Пол в боксов мач, разочаровал феновете (видео)

07 Юни 2021
0 5328

Професионалният боксьор с 50 победи и нито една загуба Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол в демонстративен мач, провел се миналата нощ в Маями, Флорида, предава bTV.

Срещата в “Хард Рок Стейдиъм” продължи 8 рунда по стандартните 3 минути и завърши с равенство, въпреки че Мейуедър спечели 7 от рундовете по точки. По регламент, победител щеше да има само при нокаут.

44-годишният Мейуедър не рискува срещу по-високия и тежък съперник.

Флойд Мейуедър не успя да победи ютюбъра Логан Пол в боксов мач, разочаровал феновете (видео)

В крайна сметка и двамата могат да бъдат доволни от финансова гледна точка. Мейуедър заработи 10 млн. долара, към които ще добави и 50% от продадените абонаменти за платено излъчване. Youtube звездата Пол пък оцеля в ролята на аутсайдер и прибра 250 хил. долара плюс 10% от абонаментите за битката.

Предпазливите действия и на двамата, комбинирани с приличащите на прегръдки клинчове обаче разочароваха феновете и възмутиха действащи боксьори като Саул “Канело” Алварес – шампион на WBC, WBA и WBO в супер средната категория. Мексиканецът бе лаконичен в коментара си за видяното, публикувайки в социалната мрежа “Туитър” емотикон на хванало се за главата човече

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции