<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=65356" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 14 са новите с...

Хипстъри плащат по 300 долара за специални маски за лице (видео и снимки)

30 Май 2020
0 1546

Шивач от Бруклин, Ню Йорк, известен с костюмите, изработени по поръчка, които се продават за хиляди долари, е започнал да произвежда предпазни маски по поръчка по време на пандемията от коронавирус, пише Daily Mail.

30-годишният Йозел Тифенбрун се присъединил към други дизайнери от висок клас, които са се насочили към правенето на маски, тъй като бизнесът им е стопиран заради заразата. Той продава повечето от поръчаните маски за около 50 долара. Въпреки това клиентите могат да похарчат и по 300 долара за индивидуална, по-специална маска за лице.

Хипстъри плащат по 300 долара за специални маски за лице  (видео и снимки)

Обикновено костюмът по поръчка би отнел на Тифенбрун и неговия персонал от шест до 80 часа. Цената е около 8000 долара. Но това, че бизнесът му е спрял по време на пандемията, принудило шивачът да предостави услуги, които могат да помогнат за защита от вируса.

“Трябва да се пазим, но ако ще носите маска, можете да я носите със стил”, казва Тифенбрун.

По-рано китайският моден дизайнер Джоу Ли започна да произвежда копринени маски с дизайни на орхидеи, камелии и китайски герои, символизиращи късмет.

Хипстъри плащат по 300 долара за специални маски за лице  (видео и снимки)

Ким Кардашиян дори пусна линия от безшевни маски за лице. Маските на 39-годишната звезда се появиха в пет различни нюанса на телесен цвят, които наподобяваха различните тонове на кожата. Те продават на дребно за 8 долара, а пакет от четири струва 25 долара.

Йозел Тифенбрун, въпреки че е роден в Ню Йорк, е отраснал в Лондон. А болестта от коронавирус не му е никак чужда, след като той вече е тестван положително за Covid-19.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции