<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=7162" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ЦИФРОВИ ИЛИ НЕ, „ГОСПОДАРИТЕ“ СЕ ЗАВРЪЩАТ НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ ПО НОВА

08 Септември 2014
0 28

водещите – Зуека и Рачков в пародия на клип за цифровизацията

Цифрови или не, „Господари на ефира“ се завръщат в ефира на Нова телевизия на 9-ти септември. Това, за разлика изключването на аналоговия телевизионен сигнал на 1.09 е сигурен факт. Преди броени дни, екипът на шоуто засне и промото за началото на 11-тия си сезон, което ще се завърти към края на август. В него любимият тандем Зуека и Рачков, които ще стартират като водещи, пародират именно един от популярните рекламни клипове, част от информационната кампания за преминаване към цифров сигнал. Компания им правят трите Адреналинки на шоуто, а в ролята на „човекът-цифровизация“ е Алексей Кожухаров, познат ни от „Като две капки вода“ и „Пълна лудница“. Арена на действието е съвсем истинския хол на Адреналинката Ками, която бе любезен домакин на снимачния екип. Той пък от своя страна без малко и съвсем нелюбезно да счупи телевизора й.

Продуцентът на „Господарите“ Джуди Халваджиян пък сподели, че в новия сезон шоуто ще бъде още по-безпощадно към политиците. Ще видим както нови рубрики, така и още нови и нахъсани за справедливост репортери от цяла България.

Точно след старта на историческата дата, Зуека и Рачков заедно с продуцента Джуди Халваджиян ще бъдат гости на „Здравей, България”, където ще разкажат какво ни очаква през 11-я пореден сезон на „Господари на ефира“. Датата е 10-ти септември, вторник.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции