<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62179" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Младежът, при...

Чуйте свидетелски разказ за катастрофата, в която загина Милен Цветков (РЕПОРТАЖ)

20 Април 2020
0 60687

Скъпи приятели, вчера късно вечерта едно от най-ярките имена в българската журналистика Милен Цветков загуби живота си, след като беше блъснат от 22-годишен дрогиран мъж, докато чака на червен светофар на столичния булевард „Черни връх“.

Нашата репортерка Виктория Симеонова се свърза със свидетел на случилото се. По думите му след два силни удара той е отишъл близо до мястото на произшествието, където е видял, че автомобилите са в трагично състояние. Милен Цветков е излязъл от автомобила си и е бил контактен – разговарял е с униформени служители, вероятно охранители на търговския център на близо. През това време шофьорът на колата, която го е блъснала, както и неговите спътници са се суетяли около автомобила – „без особена загриженост“ според свидетеля.

Състоянието на Милен Цветков се влошило и той припаднал. Според свидетеля екипът на Спешна помощ е пристигнал с голямо закъснение на мястото на инцидента – към момента това е непотвърдена от ръководството на Спешна помощ информация. Пристигналата линейка е откарала известния водещ в „Пирогов“, но както стана ясно, той е починал още по пътя към болницата. Не е ясно защо не е бил откаран в значително по-близката болница „Токуда“, която официално също има договор с Центъра за спешна медицинска помощ.

Безотговорността на 22-годишния Кристиян Николов, който е употребил канабис и амфетамини преди да седне зад волана, взе жертва. Безотговорни като него са стотици млади хора в България. А на мястото на Милен Цветков можеше да бъде всеки един от нас. Изказваме искрените си съболезнования на близките му и се надяваме случилото се да е урок за всички ни да сме по-отговорни както за своя живот, така и за този на околните!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • George Svetoslavov

    09 Май 2020

    В предаването на Крум Савов говорим за убийството на Милен Цветков и как да спрем УБИЙСТВАТА по пътищата https://sedemosmi.tv/production/крум-савов-live-5-май-2020-г/

Покажи всички Скрий

Реакции